keskiviikko 8. helmikuuta 2012

B-poikueen tiedot

Laitoin eilen reippaana tyttönä astutusilmoituksen pp.nettiin, sillä alkaa toi Lillin käytös mun silmään vaikuttaa aikas tiineen mammakanin käytökseltä, on niin hurjan suojeleva. Laitanpas tiedot vielä tännekkin meidän ensimmäisestä ranskapoikueesta:

Poikue syntyy Hämeenlinnan keskustaan noin. 25.2. Poikasten todennäköisimmät värimahdollisuudet ovat luonnonkeltainen, luonnonsininen, luonnonisabella sekä edeltävät myös viittana. Lapsoset luovutetaan asiallisesti 8 viikon iässä, vk tatuoituina, sukutaulu x2, tutun ruuan, hoito-ohjaiden ja kasvattajan tuen kera.

Emä on meidän luonnnonkeltainen Lilli, Gnawer's Celeste. Lilli ei ole vielä ehtinyt kierrellä ulkomuodossa, mutta tarkoitus olisi rekisteröidä neito, mahdollisesti jopa tämän vuoden puolella. Luonteeltaan Lilli on hyvin utelias ja pakkaus.

Isänä Lillin enipoikueelle toimii muhkea Cino, Äl pupucino, schwarzgrannen vk uros Paimiosta, Cino on rekisteröity pistein 91,5 vaikka parhaat tulokset ulkomuodosta ovatkin 93.Myös Cino on luonteeltaan hieman aktiivisempi tapaus.

Alustavat varaukset otan vastaan poikueen ollessa 4 viikkoisia, mutta kannattaa kysellä aikaisemminkin.
Roosa Aaltonen
0400 795 588
rosaliinukka93@hotmail.com


Pariskunta Lohjalla 28.1.12, (c) Hanna 


3 kommenttia:

 1. Miten mä sain ihan eri värit laskettua tuosta poikueesta :o En toki tiennyt kuin äireen ja isukin ;D Sain tällaiset: AbbCDG- luonnonkeltainen
  AbbccDDGG- luonnonkaneli (never höörd ;D ) ja achi bbccDG - ruskea schwarzgrannen

  VastaaPoista
 2. Korjaus, tuo schwarzgrannen taitaakin olla achi bbCDG, eli siis luonnonkeltainen ja schwarzgrannen.

  VastaaPoista
 3. Öööm... Mun ystävä Hanna on laskenu nuo värit, kun en ite oikein ymmärrä värigenetiikan päälle. Lillin suvussa on myös luonnonsinistä, joten se vaikuttaa aikas paljon asiaan.

  VastaaPoista