maanantai 26. maaliskuuta 2012

Still love you.

Nyt se päivä sitten koitti, nimittäin Pessin ja Illusian muutto tapahtui eilen illalla. Ensin kaksikkoa oli ottamassa nuori wippetkasvataja Porin kulmilta. Omistajaehdokas ei selvästikään ollut varma hankinnasta, sillä häneen oli hyvin vaikeaa saada yhteyttä ja ennen pitkään kaikki yhteydet pian mystisesti katkesivat. Odottelin viikon, kunnes laitoin kanit jälleen myyntiin. Pian mulle soitti parikymppinen perheellinen nainen joka halusi kaksi kania eläinlaumansa jatkeeksi. Tässä vaihtoehdossa mua kiinosti se, että puput olisivat päässeet ulos valtaisaan aitaukseen elelemään. Tämä koti kuitenkin peruutettiin tuntia ennen kun kanien oli tarkoitus muuttaa. Tässä kohtaa olin jo myllännyt kanilan uuteen uskoon, jossa ei ollut sijaa kaksikolle enää. Ei paniikkia. Paniikki! Soitin aivan päättömän puhelun Hannalle, ihan niin kuin se olis voinu tehdä asialle mitään. No kai mä vain tarvitsin jonkun jolle puhista kyseisestä asiasta. 
Istuin sängyn laidalla ja tuijotin ihan paniikissa kuljetusboxissa istuvia Pessiä ja Illusiaa. Poikaystäväni käppäili sisään ja katto mua kuin tyhmää, muistuttaen kymmenen vuotiaasta Tammelalaisesta tytöstä joka oli soittanut aiemmin kyseisenä päivänä kyselläkseen kaksikosta. Epäilin hieman, mutta soitit tytön äidille ottaakseni asioista hieman selvää. Pian selvisi, että perhe asuu maalla ja heillä hevosia sekä kanoja. Eläinrakas äitim ehdoton plussa kaneja lapselle annettaessa. Saavuin Tammelan perämetsissä sijaitsevalle pientilalle kahdeksan aikoihin illalla. Uudet omistajat olivat hurjan onnellisia ja olivatkin sisustaneet kaneille jo oman karsinan tallista. Tuntui suhteellisen hyvältä jättää kanit niin mahdottoman hyviin oloihin. 
Onneksi Miinan kanssa oli huomattavasti helpompaa. Miina on käynyt muutamassa estekilpailussa ja sen on hypyttänyt eräs tuttavani. Näillä kahdella synkkasi heti. Niinpä olin hurjan iloinen kun Miina sai muuttaa Maijalle  Saloon. <3 Nyt alan selvittämään syytä miksi viisi ranskalasta juoksee pitkin meidän taloa. 

2 kommenttia:

  1. Hannan palveleva angstipuhelin auttaa aina! xd Kiva et niille nyt löytykin sit hyvä koti!! :)

    VastaaPoista