torstai 31. toukokuuta 2012

Pro Hay Basic

Marssin kiukkuisena ja päättäväisenä uudelleen Hämeenlinnan Agrimarkettiin hakemaan kaneilleni heinää. Siis oikeaa, kunnollista ruokaa lemmikeilleni. Enkä mitään ylihinnoiteltua kuraa jota nuo eivät edes syö. Soittelin parille kani-ihmiselle ja jopa ProHayn valmistajalle ja otin asioista selvää. Kysymyksenä oli, sopiiko säilöheinä kanille? Kaninkasvatajat totesivat säilöheinän sopivan kanin ravinnoksi.  Kanille sopii parhaiten ennen apilan kukintaa ja timotein tähkälle nousua korjattu heinä. Tälläinen heinä menee käytännössä ottaen säilörehuksi.

ProHay Odelma on kaneille ja marsuille valmistettua kuivaheinää, korjattu syksyllä. Tuote on käytännössä timotein lehteä. ProHay Odelma on erinomaista nimenomaan marsuille, toisin kuin kaneille. ProHay Basic on säilöheinää joka on korjattu ennen heinän kukintaa ja on valmistettu pääasiassa hevosille.

Meillä on tätä kirjoittaessani menossa vasta ensimmäinen paali säilörehua käytössä joten varsinaista kokemusta ei löydy. Heinä maittaa omille kaneilleni paremmin kuin koskaan ennen, myös heinänirso Jallu on syönyt huomattavan määrän ProHay Basicia tämän päivän aikana. Jos et saa heinää joltain tilalta tai tallilta, on ProHay Basic (20kg/n.10e) mielestäni erittäin varteenotettava vaihtoehto. 

ProHay Basic aukileikattuna.


Vasemmalla ProHay Odelma, oikealla ProHay Basic.


Tyytyväiset asiakkaat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti