torstai 10. toukokuuta 2012

Sairastuvalla, jälleen

Nyt on kyllä taas hermot kireellä ja harmituksen aste sata. Lienee Jallu jo vanha ukko, kun on alkanut tulla kaiken moista pientä vikaa, mut ei tämmöne ole kivaa. Jallun luonnekkin on hieman vinksallaan entiseen verrattuna, joten olen huolissani. Otin tänään kuvia ja lähetin ne muutamalle eläinklinikalle jossa löytyy kokemusta nimenomaan kaneista, josko joku osaisi viimeinkin diagnosoida Jallun silmänkin! Suurin huoleni on mahdollinen kipu ja piileekö näiden oireiden takana jokin sairaus.

Vaivoista vanhoin on sumentunut silmä, jonka poikki kulkee viiru. Olen ravannut eläinlääkäreillä ja saanut eri diagnooseja, tippoja ja pistoksia jotka ovat olleet kaikki yhtä tehottomia. Seuraavaksi meillä tulehtui tassunpohjat. Tassujen kunto on heilahdellut aikas paljon, ollaan pehmennetty alustaa, lisätty vitamiineja, rasvailtu ja paketoitu mutta tassut ei silti näytä terveeltä.
Viimeisin pisara oli kun herralta tippui toinen alahammas ja löytyy piikki. Hampaissa on ollut myös järkyttävän suuria kalkkikertymiä. Heinää on, jyrsittävää on.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti